Herwannan Hauiskääntö ry on 1.1.2021 alkaen virallinen Suomen Voimanostoliitto ry:n https://www.suomenvoimanostoliitto.fi/ jäsenyhdistys ja voimanostoseura. Herwannan Hauiskääntö noudattaa toiminnassaan Suomen urheilun eettisen keskuksen SUEK ry:n https://www.suek.fi/web//fi reilun pelin periaatteita. Kilpailutoimintaa varten kerholla on erillinen voimanostojaosto. Edustaakseen Herwannan Hauiskääntöä kilpailuissa tulee nostajan olla Herwannnan Hauiskäännön jäsen ja solmia erillinen voimanostojäsenen jäsensopimus. Voimanostojäsenyyden hinta on 25€/vuosi. Varsinaisen jäsenen tulee olla SportUnin alainen korkeakouluopiskelija. Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa 20€ suuruisella elinikäisellä kannatusjäsenmaksulla.

Herwannan Hauiskääntö on tunnettu Suomen voimanostopiireissä jo pitkän aikaa. Jäsenemme ovat menestyneet SM-tasolla, sekä kansainvälisesti. Opiskelijajäsenemme ovat saavuttaneet mitaleita opiskelijoiden kansainvälisissä arvokisoissa sekä Student SELL-games kisoissa. Järjestämme myös vuosittain opiskelijoiden voimanoston ja painonnoston mestaruuskisat. OSM-kisoista on noussut paljon uusia menestyviä nostajia ja toimii monille nostajille ensimmäisenä kosketuksena kilpailemiseen.

Joukostamme löytyy kilpailijoiden lisäksi erinomaisia huoltajia kisoihin. Suuremmilla kisareissuilla mukana on useampi huoltaja sekä kannustusjoukot. Kerhon paitoihin sonnustautunut kannustajajoukko on tuttu näky esimerkiksi voimanoston SM-kisoissa. Kerhon jäseniä on myös aktiivisesti talkoilemassa arvokisoissa ympäri Suomen.


SELL Student Games 2018 @ Tartu

Mikäli haluat solmia voimanostojäsenen jäsensopimuksen ja liittyä Herwannan Hauiskäännön voimanostojäseneksi ota yhteyttä Herwannan Hauiskäännön hallitukseen sähköpostilla hkaanto (at) lists.tuni.fi. Jos et ole vielä kerhon jäsen katso jäseneksi liittymisen ohjeet https://hkaanto.fi/jaseneksi/.