OSM

Herwannan Hauiskääntö on järjestänyt opiskelijoiden painon- ja voimanoston SM-kilpailut jo kymmenenä vuotena peräkkäin Tampereella.
Kisat ovat opiskelijoiden keskuudessa kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta ja ovat vakiinnuttaneet paikkansa monen opiskelijan kisakalenterissa. Kisojen yhtenä erikoisuutena voidaan pitää mahdollisuutta osallistua kilpasarjan lisäksi matalan kynnyksen rentosarjaan ja sitä kautta saada kilpailukokemusta ilman muuten vaadittua kilpailulisenssiä. Monet rentosarjaan osallistuneet nostajat ovat tykästyneet lajiin ja myöhemmin ryhtyneet kilpailemaan virallisissa kilpailuissa aina kansainvälisellä tasolla saakka edustaen Suomea! Kisojen toinen erikoisuus on mahdollisuus osallistua Supertotaliin, jolloin kilpaillaan sekä painonnostossa että voimanostossa. Supertotalissa kilpaileminen on Suomessa ainutlaatuista.

Tälle sivustolle kasataan tietoa, tuloksia sekä aikatauluja koskien Herwannan Hauiskäännön järjestämiä opiskelijoiden painon- ja voimanoston SM kisoja. Sivustolta löydät muun muassa aiempien vuosien kisajulisteet ja tapahtumasta otettuja kuvia, sekä aloittelijan oppaan ja rentosarjan lajikuvauksen. Me Herwannan Hauiskäännössä haluamme kannustaa kaikkia opiskelijoita painonnoston ja voimanoston pariin.

Tulokset: https://drive.google.com/file/d/15CG2lRYHt_qQ0-JwDOCxtOne_iPRbwHe/view?usp=sharing

OSM2021 6.-7.11.2021

osm_2021_juliste

Ilmoittautuminen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScd_u7N30MvOfx_AGbA-0zbvn1lXSlJk_mxrgjoNzOHmTLdPQ/viewform?usp=pp_url

Aloittelijan opas: http://hkaanto.fi/osm/aloittelijan-opas/

Kisajulisteet vuosien varsilta: http://hkaanto.fi/osm/kisajulisteet/

Tulosarkisto OSM: http://hkaanto.fi/osm/tulosarkisto/

Kisat on järjestetty yhteistyössä Opiskelijoiden Liikuntaliitto OLL:n kanssa ja kisojen tavoitteena on edistää urheilua opiskelijoiden keskuudessa. Katso lisää OSM-kisoja osoitteesta https://www.osmkisat.fi. Herwannan Hauiskäännön kanssa kisoja ovat olleet järjestämässä muun muassa Tampereen Pyrintö (TP), Team Nordic Thunder (TNT) sekä Tampereen Voimanostajat ry (TVN).