OSM

Vuoden 2019 opiskelijoiden painon- ja voimanoston SM-kisat pidetään Tampereella 13.-14.4.2019. Ilmoittautumista on jatkettu 6.4.2019 asti ja se tapahtuu täyttämällä tiedot kaavakkeeseen: https://goo.gl/forms/AxRFTquazxnaiBqh2

Kisakutsu löytyy täältä: http://hkaanto.fi/osm/kisakutsu-osm2019/

Aikataulu ja ryhmäjaot: http://hkaanto.fi/osm/aikataulu-ja-ryhmajaot/

Aloittelijan opas: http://hkaanto.fi/osm/aloittelijan-opas/

Kisajulisteet vuosien varsilta: http://hkaanto.fi/osm/kisajulisteet/

Tulosarkisto OSM: http://hkaanto.fi/osm/tulosarkisto/

Opiskelijoiden painon- ja voimanoston SM kisat järjestetään keväällä 2019 Tampereella Herwannan Hauiskäännön toimesta jo kymmenettä kertaa. Kisat ovat opiskelijoiden keskuudessa kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta ja ovat vakiinnuttaneet paikkansa monen opiskelijan kisakalenterissa. Kisojen yhtenä erikoisuutena voidaan pitää mahdollisuutta osallistua kilpasarjan lisäksi matalan kynnyksen rentosarjaan ja sitä kautta saada kilpailukokemusta ilman muuten vaadittua kilpailulisenssiä. Monet rentosarjaan osallistuneet nostajat ovat tykästyneet lajiin ja myöhemmin ryhtyneet kilpailemaan virallisissa kilpailuissa aina kansainvälisellä tasolla saakka! Kisojen toinen erikoisuus on mahdollisuus osallistua Supertotaliin, jolloin kilpaillaan sekä painonnostossa että voimanostossa. Supertotalissa kilpaileminen on Suomessa ainutlaatuista.

Linkki kisojen Facebook-tapahtumaan, jossa on arvonta ennen kisoja:
https://www.facebook.com/events/305597993496603/

Tälle sivustolle kasataan tietoa, tuloksia sekä aikatauluja koskien Herwannan Hauiskäännön järjestämiä opiskelijoiden painon- ja voimanoston SM kisoja. Sivustolta löydät myös kisakutsun, aiempien vuosien kisajulisteet sekä aloittelijan oppaan ja rentosarjan lajikuvauksen.

Kisat järjestetään yhteistyössä Opiskelijoiden Liikuntaliitto OLL:n kanssa ja tavoitteena on edistää urheilua opiskelijoiden keskuudessa. Katso lisää OSM-kisoja osoitteesta https://www.osmkisat.fi. Herwannan Hauiskäännön kanssa kisoja ovat olleet järjestämässä muun muassa Tampereen Pyrintö (TP), Team Nordic Thunder (TNT) sekä Tampereen Voimanostajat ry (TVN).