OSM 2022

Opiskelijoiden painonnoston ja voimanoston SM-kisat

OSM2022 järjestetään 12.-13.11.2022! Ilmoittautuminen kisoihin on auki!

Ilmoittaudu tästä ennen 16.10. ja muista maksaa osallistumismaksu ilmoittautumisen yhteydessä!

Tutustu myös sivun alareunasta löytyvään kisakutsuun 2022! Sieltä löydät lisätietoa aikatauluista ja pisteytyksistä.

Herwannan Hauiskääntö on järjestänyt opiskelijoiden painon- ja voimanoston SM-kilpailut jo yhtenätoista vuonna Tampereella.
Kisat ovat opiskelijoiden keskuudessa kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta ja ovat vakiinnuttaneet paikkansa monen opiskelijan kisakalenterissa.

Tälle sivustolle kasataan tietoa, tuloksia sekä aikatauluja koskien Herwannan Hauiskäännön järjestämiä opiskelijoiden painon- ja voimanoston SM-kisoja.

Kisojen yhtenä erikoisuutena voidaan pitää mahdollisuutta osallistua kilpasarjan lisäksi matalan kynnyksen rentosarjaan ja sitä kautta saada kilpailukokemusta ilman muuten vaadittua kilpailulisenssiä. Monet rentosarjaan osallistuneet nostajat ovat tykästyneet lajiin ja myöhemmin ryhtyneet kilpailemaan virallisissa kilpailuissa aina kansainvälisellä tasolla saakka edustaen Suomea! Kisojen toinen erikoisuus on mahdollisuus osallistua Supertotaliin, jolloin kilpaillaan sekä painonnostossa että voimanostossa. Supertotalissa kilpaileminen on Suomessa ainutlaatuista.

Kisakutsu 2022

Täältä löydät OSM kisakutsun 2022.

Tulosarkisto

Täältä voit selata aiempien kisojen tuloksia.

Kuvat ja videot

Selaa tapahtumassa otettuja kuvia ja videoita.

Aloittelijan opas

Kaipaatko infoa siitä, mitä voima- tai painonnosto on?

Kisajulisteet

Nostalgian havinaa! Selaa kisajulisteita.

Kisat on järjestetty yhteistyössä Opiskelijoiden Liikuntaliitto OLL:n kanssa ja kisojen tavoitteena on edistää urheilua opiskelijoiden keskuudessa. Katso lisää OSM-kisoja osoitteesta https://www.osmkisat.fi. Herwannan Hauiskäännön kanssa kisoja ovat olleet järjestämässä muun muassa Tampereen Pyrintö (TP), Team Nordic Thunder (TNT) sekä Tampereen Voimanostajat ry (TVN).