Se on tullut takaisin. Vuoden vähintäänkin haipatuin, mutta todennäköisesti myös odotetuin tapahtuma on jo kulman takana! PenkkiMaksimiPerjantai on tapahtuma, jossa pääset testaamaan tulostasi lihapäiden kuningaslajissa, nauttimaan suuren urheilujuhlan tunnusta ja tottakai hengailemaan kavereiden kanssa teekkarisaunalle. Omalla penkkituloksellasi ei ole väliä, sillä tärkeintä ei ole penkkaaminen, vaan hyvä fiilis ja muiden kannustaminen!

PenkkiMaksimiPerjantai järjestetään luonnollisesti torstaina 6.4. kello 18 alkaen. Kisa toimii Last (Wo)Man Standing -menetelmällä, eli tankoon laitetaan aloituspaino, ja painoa lisätään tasaisesti ja mukaan voi tulla siinä vaiheessa, kun siltä tuntuu. Sarjoja on useampia eritasoisia, joten alle 200 kilon penkkaajatkin ovat tervetulleita.

Jos osallistut penkkikisaan, ilmoittaudu alla olevasta linkistä. Kisaan mahtuu 60 penkkaajaa, joten ilmoittaudu äkkiä sillä todistetusti PenkkiMaksimiPerjantaina nostetaan hämmästyttävän paljon omia PR:iä. Jos tulet vain kannustamaan, ilmoittautumista ei tarvita.

TL;DR

MITÄ? Penkkimaksimikisan ja teekkarisaunan parhaat puolet!

MISSÄ? Teekkarisauna

MILLOIN? Torstaina 6.4. kello 18 alkaen

ILMO? https://forms.gle/1ZyksyqjwacCgVos6

 

*** In English

It’s finally back. Easily the most hyped, probably most anticipated event is already around the corner! BenchMaximaPerry is an event where you can test your results in the G.O.A.T sport of meatheads, enjoy the feeling of a big sports party and of course hang out with your friends at Teekkarisauna. Your bench result doesn’t matter, because the most important thing is not benching, but a good feeling and encouraging others!

BenchMaximaPerry will be held on Thursday 6.4. from 6 p.m. The race works with the Last (Wo) Man Standing method, which means that a starting weight is put on the bar and the weight is added evenly and you can join when you feel like it. There are multiple series based on your weights.

If you are taking part in a bench race, register from the link below. The race can accommodate 60 benchers, so apply quick to ensure your place hitting your PRs. If you are coming only to cheer others, registration is not needed.

The most important thing in the event is having fun, and not so much bench technique or results!

TL; DR

WHAT? The best of the bench max competition and the teekkarisauna!

WHERE? Teekkarisauna

WHEN? Thursday 6.4. from 6 p.m.

REGISTRATION? https://forms.gle/1ZyksyqjwacCgVos6