Herwannan Hauiskääntö

Kiinnostaako sinua painonnosto, voimanosto tai ylipäänsä kuntosaliharjoittelu? Tuntuuko, ettei kuntosalitreenissä ole tapahtunut kehitystä aikoihin? Haluaisitko aloittaa uuden harrastuksen, ryhtyä kenties kilpailemaan, parantaa vain kyykkytekniikkaa tai saada edes jotain järkeä saliharjoitteluun?

Herwannan Hauiskääntö on kaikkien kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneiden SportUnin alaisten Tampereen korkeakouluopiskelijoiden kuntosaliharjoitteluun suuntautunut lajijaosto, joka on perustettu vuonna 2008. Herwannan Hauiskääntö on erikoistunut erityisesti painonnostoon ja voimanostoon. Me järjestämme muun muassa erilaisia kursseja, tapahtumia sekä kilpailuja niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin nostajille.

Tehtävänämme on tarjota jäsenistöllemme tietoa kuntosaliharjoittelusta sekä mahdollistaa opiskelun ja kilpailemisen yhteensovittaminen mahdollisimman vaivattomasti. Herwannan Hauiskäännön jäsenistö koostuu niin tavallisista kuntoilijoista kuin kymmenistä kansallisen sekä kansainvälisen tason urheilijoista.

Pääasiallisena harjoituspaikkanamme toimii Tampereen yliopiston Hervannan kampuksen Tamppi Areenan alasali, joka tarjoaa SportUnin jäsenille mahtavat puitteet kuntosali- sekä voimaharjoittelulle.

Haluaisitko käydä salilla, jossa magnesiumin käyttö on sallittu ja jossa maastavetoa voi tehdä ilman pelkoa potkituksi pois tulemisesta ja tangon hajoamisesta? Haluaisitko olla osa opiskelijoiden treeniyhteisöä, jossa vapaa-aikaa vietetään muutenkin kuin juhlien ja johon pääsee mukaan hyvin matalalla kynnyksellä?

Löydät ohjeet jäseneksi liittymiseen täältä. Jäsenmaksun suuruus SportUnin opiskelijoille on 10 euroa kalenterivuodessa.

Ajankohtaista

Yhteistyössä